Öxatorpets

Senaste inläggen

Av Ros-Marie - 23 maj 2015 17:56

Vår lilla Carona som vi sammäger med Birgitta är en hejare på viltspår. 14 och 22 maj har vi tävlat i öppen klass och klarade det strålande. 2 stycken första pris har lilla Carona och Bengt kammat hem. Nu återstår det bara ett till för att bli viltspårchampion.

 

Bent & Ässtorps Carona

 

ANNONS
Av Ros-Marie - 23 maj 2015 17:48

Nu är det några veckor sedan vi parade vår Fiona. Hon har dräktighetsflytning, god aptit och börjar bli lite rund om magen. I mitten av Juni hoppas vi få massor av valpar.


 

ANNONS
Av Ros-Marie - 5 maj 2015 19:20

Då var det dax för småttingar igen. Vår älskade Fiona väntar valpar i början av juni. Pappan denna gång heter Tickary Real Man och är en underbar, ståtlig, stabil och mycket lugn herre.Öxatorpets Fiona

HD A cea UA
ck MH skott 1


 


 Tickary Real Man (Lex)

HD: A
ED: Ua
Öga: Måttlig CRD 
MH Beskriven 

 

Av Ros-Marie - 2 maj 2015 19:45

Tre vackra brudar födda -13 träffades någonstans i skogen i Marks kommun. Öxatorpets Isadora (Dora) och Öxatorpets Infinity (Molly) hade tränat på viltspår när lilla jag, Öxatorpets Ingalill (Dooley) kom och överraskade allihopa. Oj, vad kul det var att träffa syrrorna. Vi hade gärna taget en repa i skogen men Mamma Fiona (Öxatorpets Fiona) sa att vi inte fick det på träningsmarker. Typiskt vuxna va! 

Nästa gång som Molly är på besök kanske jag kan åka hem till Dora så vi kan leka. Om nu inte alla mattar också ska säga nej.

 

Dooley, Dora & Molly

 

Av Ros-Marie - 5 april 2015 16:19

Idag har jag och stora "syster" Harissa varit på promenad vid storsjön med våra kompisar Smilla, Billy, Teodor och Sally.

Smillas matte Helena passade på att ta ett kort på oss tillsammans. Två riktiga fotmodeller, eller vad säger ni?

 

Öxatorpets Ingalill & Öxatorpets Harissa

   

Av Ros-Marie - 3 april 2015 16:00

På långfredagen var jag, Öxatorpets Ingalill och min fina mamma, Öxatorpets Fiona på utställning i Slöinge. Min vackra mamma blev BIR och lilla jag fick en fin tredjeplats. Ros-Marie var naturligtvis jätte nöjd med mamma och även Bengt fick godkänt (rosis är lite ängslig att Bengt inte ska visa upp mamma tillräckligt bra, men om jag får säga skötte de det kanon tillsamman). Mamma har inte vart på utställning på jättelänge. Jag fick också beröm som jag glatt slickade i mig. Ros-mari som såg både mamma och mig tyckte att jag hade det absolut bästa steget av alla, de ni.


Öxatorpets Fiona med matte Ros-Mari

 

Öxatorpets Ingalill (Dooley) med matte Rebecka

 

Av Ros-Marie - 8 december 2014 18:25

Vår älskade Carona, som vi sammäger med Birgitta Ässtorps Kennel, har blivit mamma.

7 stycken små godingar i alla de färger blev det. 3 hanar och 4 tikar.

Är du intressarad av Caronas valpar kontakta Birgitta på Ässtorps Kennel.

Tyvärr har vi i skrivade stund inget kort på Carona och bäbisarna.


Ässtorpts Carona

 

Av Ros-Marie - 8 december 2014 18:09

För ca 2 veckor sedan var jag och Bengt på utställning i Åhus. I ett kallt ridhus tillbringade vi förmiddagen med att heja fram Öxatorpets Ivrige Ivar (Matties), Öxatorpets Justin(Justin) och Öxatorpets Ingalill (Dooley).

Matties och Dooley är kullsyskon födda 2013 och tävlade i juniorklass. Bägge två fick fina omdömmen och Very Good. Lille Justin född 2014 och är 5 månader gammal gjorde en strålande debut och fick ett HP.

Eftermiddagen tillbringades i glatt sällsakp hemma hos Matties husses och matte tillsammans med Justins husse och matte samt Rebecka. Hundarna busade i trädgården och hade jättekul. Från ett kallt ridhus till ett varmt hem, eftermiddagen kunde inte varit bättre.

Fotograf Hans Maxelius


Öxatorpets Justin (Justin) med Tot som handler


Öxatorpets Ivrige Ivar (Mattis)

   

Öxatorpets Inga-Lill (Dooley)

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se